Hesjes avondvierdaagse graag mee terug naar school

Wij kijken terug op een geslaagde avondvierdaagse! Graag ontvangen wij alle hesjes maandag weer op school zodat meester Charl ze kan wassen.

Dank aan de OV en alle ouders die mee hebben gelopen om deze (helaas wat natte) editie wederom tot een succes te maken.


Buitenspeeldag

Woensdag 12 juni is het weer buitenspeeldag!

Onze leerlingenraad denkt mee met Raster en helpt ook bij de uitvoering. Wij kijken uit naar een leuke middag voor alle kinderen in de wijk!

Laatste ronde naschools aanbod: 6 x boksen of techniek

Ook in de laatste weken van het schooljaar is er 's middags van alles te beleven op ons kindcentrum!

Volgende week start Jan Lubbers op maandag met een serie van zes lessen kickboksen voor groep 7 en 8 (www.kickboksinglight.nl). Maurice Westerbeek start die zelfde dag met een serie van zes technieklessen voor groep 5 en 6. (www.inflora.nl)

U kunt uw kind opgeven via de website: https://sportindeventer.nl/club-detail?id=75a9be77-b1b7-4df2-adf0-8b5e765d26f3 . De leerkrachten zullen hier mogen ook in de klas nog even kort aandacht aan besteden.

Activiteiten The Mall

Jongerencentrum The Mall organiseert weer leuke activiteiten op donderdagmiddag!

Inloop nieuwbouw woensdag 24 april

Woensdag 24 april presenteert de gemeente een verdere uitwerking van de nieuwbouwplannen voor onze school en het gebied er omheen. U ben allen van harte welkom om 17.00 uur in het lokaal naast de schoolbibliotheek.

Gisteren tekenden alle partijen die deel zullen uitmaken van Nieuw Zwaluwenburg een intentiebijeenkomst. Daar zijn we blij mee!

uitnodiging inloop
Buitenschools aanbod

Volgende week beginnen wij weer met de creatieve workshops op donderdag. Daar hebben we zin in!

Na schooltijd kan uw kind gratis deelnemen aan danslessen of houtbewerking. Er is nog voldoende plaats bij dans en nog beperkt plaats bij hout.

Meedoen? Inschrijven kan via Kindcentrum Kleurrijk | Activiteiten na schooltijd (sportindeventer.nl)

Zaalvoetbal start weer

Martijn biedt tot en met juni weer zaalvoetbal aan in de Polakkers. Daar zijn we blij mee! Leerlingen uit groep 6, 7 en 8 zijn van harte welkom om mee te doen op donderdagmiddag.

Vijfde ziekte in de onderbouw

Beste ouders/ verzorgers,

Vandaag is bij een aantal kinderen in de onderbouw de vijfde ziekte vastgesteld. Meer informatie over deze virusinfectie vindt u op de website van het RIVM: Vijfde ziekte | RIVM

Kinderen zijn bij de vijfde ziekte al besmettelijk voordat zij vlekjes of andere symptomen krijgen. Als uw kind zich goed voelt mag het gewoon (weer) naar school.

Wel is het verstandig op te letten als u zwanger bent of denkt te zijn. De vijfde ziekte kan in het begin van de zwangerschap een risico vormen.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben,

Esther Tobé
Bewegen in de voorjaarsvakantie

Sportbedrijf Deventer organiseert weer leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie!

In de Scheg kan uw kind op maandag 19 februari drie zogenaamde 'battles' doen: een heus sneeuwballengevecht, dogdeball en lasergamen. Kosten zijn 4 euro,. ouders mogen gratis mee naar binnen.

Nieuwsbrief 4 (Ouders)
Dans en techniek na de vakantie

Direct na de voorjaarsvakantie starten we weer met de workshops op donderdag en het daaraan gekoppelde naschoolse aanbod. Uw kind kan deze ronde kosteloos deelnemen aan dans- en technieklessen na schooltijd. Inschrijven kan nu al!

Kindcentrum Kleurrijk | Activiteiten na schooltijd (sportindeventer.nl)